Jaki film ostatnio oglądałeś\ oglądałaś?

Interesujesz się fotografią, muzyką, sportem bądź Masz inne ciekawe hobby? Porozmawiaj o nim w tym dziale!
Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post09 maja 2013, 21:47

Nie znałem tego i ja ;) . A co powiecie o Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników (ostatnio mam słabość do staroci).
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

Awatar użytkownika
LupeR

Globalny Moderator

Post09 maja 2013, 22:40

Schaf pisze:Luper, sprawdź to
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ... -1975-9330

Sprawdziłem,jest w całości na YouTube,raczej podziękuję,nie dla mnie :)

kominekl pisze:A co powiecie o Akademia Policyjna (ostatnio mam słabość do staroci).

Jak w TV to zawsze zawieszę oko,to już klasyk :)

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników średnio na jeża mi ten film podszedł,niby lubię fantastykę,ale bardziej przypomina romantyk ze scenami magii,fabuła na podstawie książki więc nic mi do tego bo książek nie czytam.W skrócie,ona i on,on człowiek ona wiedźma(tutaj nieco Saga Zmierzch się kłania),do tego klątwa i inni posiadający różne zdolności.Kwestia gustu,ogólnie może być.
Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK

Awatar użytkownika
Schaf

Użytkownik

Post10 maja 2013, 12:30

Z komedii polecam Kochanie, poznaj moich kumpli. Dobry klimacik i film
Polecam, dobra komedia :)

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Awatar użytkownika
LupeR

Globalny Moderator

Post11 maja 2013, 16:21

Schaf pisze:Z komedii polecam Kochanie, poznaj moich kumpli. Dobry klimacik i film
Polecam, dobra komedia

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ... 011-571914

Od jakiegoś czasu mi zalega i nie mogę się przemóc do tego filmu,ale kiedyś w końcu obejrzę :D

Maska z ludzkiej skóry i piła mechaniczna do ciachania ludzi,to standardowe wyposażenie negatywnego drugoplanowego bohatera.Za to pierwszoplanowy bohater to jak to zwykle bywa skąpo ubrana dziewczyna której losy są związane z tym drugim w dość zaskakujący sposób.Lekko krwisty horrorek i niecodzienne zakończenie.
P.S Jak ten "straszny pan" biega z tą swoją piłą i wymachuję na wszystkie strony to na mojej twarzy pojawia się uśmiech zamiast przerażenia hehe.

Normalna amerykańska rodzinka z dziećmi żyje sobie normalnie,aż tu pewnego dnia coś się zaczyna dziać,niewyjaśnione konstrukcję w kuchni z przyrządów codziennego użytku,dziwne zachowania zwierząt i bohaterów,zaniki pamięci,brzmi jak nawiedzony dom,ale nic bardziej mylnego,gdyż na bohaterów czyha coś innego(też nie z tego świata).

Awatar użytkownika
Schaf

Użytkownik

Post13 maja 2013, 22:35

Wczoraj ogladalem Najście, tekken i pułapka(2005). Polecam pułapkę, trzyma w napięciu i dziwny obrót zdarzeń;)
Dzisiaj ogladam:
Parker z 2013
Pustka(dobre kino)
Napaść

Awatar użytkownika
LupeR

Globalny Moderator

Post13 maja 2013, 23:03

wszystkie widziałem :) ,chociaż nie jestem pewny co do tego filmu "Napaść".

Podobał mi się,nie jest to film akcji,raczej nowoczesny kryminał,ciekawa fabuła nie pozwoliła mi się nudzić.

Awatar użytkownika
Schaf

Użytkownik

Post15 maja 2013, 13:33

Luper warto zerknąć na Napaść. Dobry thriller bo horror to nie jest

-- 15 maja 2013, 13:33 --

Dzisiaj oglądałem 7dni. Thriller dający do myślenia. Osobiście byłem za głównym bohaterem, bym zrobił tak samo jak on

Awatar użytkownika
LupeR

Globalny Moderator

Post16 maja 2013, 00:50

Komedia .Nauczyciel chcąc zapobiec zwolnieniu swojego kolegi po fachu,trafia do klatki w walkach MMA. Nieco naiwny humor ale nie był zły.Także polecam na niedzielną nudę ;)

Komedia . Humorystyczna wersja gatunku szpiegowskiego w stylu Jamesa Bonda,naprawdę jest się z czego pośmiać.Polecam.

Awatar użytkownika
hopmodna

Użytkownik

Post16 maja 2013, 11:01

Ostatnio wpadła mi w ręce kaseta z filmem "Dwie matki" - jest to poruszająca historia walki o dziecko z super grą aktorską Jessicy Lang i Halle Berry.

Awatar użytkownika
ThonaR

Użytkownik

Post22 maja 2013, 23:35

Ja ostatnio oglądałem Urban Explorer -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Film opowiada o grupie poszukiwaczy przygód, którzy wynajmują przewodnika, aby zwiedzić tajemne podziemia Berlina. Choć film wyszedł w 2011 roku, trafiłem na niego tydzień temu :shock: Nie mniej polecam

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post23 maja 2013, 16:52

ThonaR pisze:Ja ostatnio oglądałem Urban Explorer -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Film opowiada o grupie poszukiwaczy przygód, którzy wynajmują przewodnika, aby zwiedzić tajemne podziemia Berlina. Choć film wyszedł w 2011 roku, trafiłem na niego tydzień temu :shock: Nie mniej polecam

Znakomity ;) . Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników?
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

Awatar użytkownika
LupeR

Globalny Moderator

Post23 maja 2013, 21:06

Jest to film dokumentalny reżysera Simona Klose o najsłynniejszym serwisie z torrentami,czyli "The Pirate Bay".Ciekawostką jest to że film jest na licencji CC BY,to oznacza że pobieranie,kopiowanie,udostępnianie a nawet modyfikacja jest dozwolona,pod jednym warunkiem,trzeba poinformować o twórcy,źródle i licencji.Jak ktoś jeszcze nie widział to polecam.

Zeitgeist. Spisek rządzi światem
Dla niektórych nie do przełknięcia,kontrowersyjny a zarazem nowatorski.Film skłania do przemyśleń o dzisiejszym wyimaginowanym przez media,rządy i religie świecie.Porusza także kwestie ataku na WTC i niewidzialnym międzynarodowym rządzie który steruje gospodarką całego świata.Autor filmu najwyraźniej nadaję na moich falach :D

Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Post27 maja 2013, 22:00

Ostatnio oglądnęłam polski film, o wielce mówiącym tytule- Oszukane. Opowiada o osobach oszukanych, nie powiem dokładniej przez co\kogo, ale powiedzmy, że przez los... Jest on oparty na autentycznych wydarzeniach i ma nawet ciekawą fabułę...
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post28 maja 2013, 21:47

stukot pisze:Ostatnio oglądnęłam polski film, o wielce mówiącym tytule- Oszukane. Opowiada o osobach oszukanych, nie powiem dokładniej przez co\kogo, ale powiedzmy, że przez los... Jest on oparty na autentycznych wydarzeniach i ma nawet ciekawą fabułę...

Codziennie widzę reklamę w TVN :D .

Awatar użytkownika
bajbus

Ekspert

Post28 maja 2013, 22:26

Avengers
Grupa superbohaterów, na
czele z Thorem, Iron Manem,
Hulkiem, łączy siły, by obronić
ziemię przed inwazją kosmitów.
Hotfix
Pozdrawiam,
Obrazek :)

• Reklama

Wróć do „Hobby”