Jaki film ostatnio oglądałeś\ oglądałaś?

Interesujesz się fotografią, muzyką, sportem bądź Masz inne ciekawe hobby? Porozmawiaj o nim w tym dziale!
Awatar użytkownika
LupeR

Globalny Moderator

Post20 kwie 2013, 17:50

kominekl pisze:To może Cię zaciekawi jeszcze Wyścig Śmierci.

Oglądałem oby dwie części,jedynka fajna,dwójka taka sobie,a teraz przymierzam się do trzeciej części.

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Tom Cruise jak zwykle gra twardziela,jako były odznaczony żołnierz zabawia się w detektywa.Film akcji,trochę walk,pościgów,ogólnie wciągający i ciekawy.
Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK

Gawron44

Użytkownik

Post27 kwie 2013, 19:11

Ja ostatnio oglądałem Repo men z 2010. Ogólnie możliwy scenariusz przyszłości i zaskakujące zakończenie. Ogląda się bardzo przyjemnie. Kolejny to Loopers też niezły i mamy kolege od sobieskiego- bruce ^^

Awatar użytkownika
LupeR

Globalny Moderator

Post27 kwie 2013, 19:38

Repo Men oglądałem,fajny podobał mi się.
Looper oczywiście oglądałem,stąd mój nic :D

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników z Arnoldem Schwarzeneggerem całkiem nie zły.

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post27 kwie 2013, 19:39

Gawron44 pisze:Ja ostatnio oglądałem Repo men z 2010. Ogólnie możliwy scenariusz przyszłości i zaskakujące zakończenie. Ogląda się bardzo przyjemnie. Kolejny to Loopers też niezły i mamy kolege od sobieskiego- bruce ^^

Dwa ciekawe filmy. Ja ostatnio natomiast wróciłem nieco do korzeni i obejrzałem sobie Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

Awatar użytkownika
LupeR

Globalny Moderator

Post27 kwie 2013, 19:46

Patriota naprawdę dobry film,ogólnie lubię filmy z Melem Gibsonem.

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników film trzyma w napięciu,w końcu saper myli się tylko raz.A może i dwa,pierwszy raz jak wybiera zawód ;)

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post28 kwie 2013, 10:34

LupeR pisze:Patriota naprawdę dobry film,ogólnie lubię filmy z Melem Gibsonem.

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników film trzyma w napięciu,w końcu saper myli się tylko raz.A może i dwa,pierwszy raz jak wybiera zawód ;)

To moze i kolejny tego typu film ode mnie (powrót do korzeni :D ) . Może nasz kochany Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ;) .
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

Awatar użytkownika
LupeR

Globalny Moderator

Post30 kwie 2013, 21:28

kominekl pisze:Może nasz kochany Braveheart

Jeszcze dwa razy oglądnę i będę znał na pamięć ten film :)

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników całkiem niezła komedia.

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post30 kwie 2013, 22:28

LupeR pisze:
kominekl pisze:Może nasz kochany Braveheart

Jeszcze dwa razy oglądnę i będę znał na pamięć ten film :)

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników całkiem niezła komedia.

Komedia? :D To może - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników?

Awatar użytkownika
LupeR

Globalny Moderator

Post01 maja 2013, 03:07

kominekl pisze:To może - Kac Vegas?

Naturalnie :D Jedynka fajna,druga część też.Czekam z niecierpliwością na część trzecią( Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników )

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników film o śmiertelnym wirusie(nie komputerowym ;) ).Powiem szczerze że jak po obejrzeniu filmu poszedłem do sklepu,to omijałem kaszlących ludzi z daleka i zastanawiałem się ile osób dotykało już przede mną produkt który kupiłem i czy byli zdrowi,hehe,film siada na głowę.

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post01 maja 2013, 10:34

LupeR pisze:
kominekl pisze:To może - Kac Vegas?

Naturalnie :D Jedynka fajna,druga część też.Czekam z niecierpliwością na część trzecią( Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników )

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników film o śmiertelnym wirusie(nie komputerowym ;) ).Powiem szczerze że jak po obejrzeniu filmu poszedłem do sklepu,to omijałem kaszlących ludzi z daleka i zastanawiałem się ile osób dotykało już przede mną produkt który kupiłem i czy byli zdrowi,hehe,film siada na głowę.

To może, jak technologia to...Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników?

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post02 maja 2013, 13:05

Schaf pisze:http://www.filmweb.pl/Zlo

Nie podobał mi się. A co powiecie na Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników?

Awatar użytkownika
LupeR

Globalny Moderator

Post03 maja 2013, 02:26

kominekl pisze: A co powiecie na Van Helsing?

Pamiętam że mi się podobał :)

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników przyjemna lekka komedyjka z odrobiną zbereźnego humoru.

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post03 maja 2013, 14:56

LupeR pisze:
kominekl pisze: A co powiecie na Van Helsing?

Pamiętam że mi się podobał :)

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników przyjemna lekka komedyjka z odrobiną zbereźnego humoru.

Fakt. To może stary, dobry Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.

Scantrax

Użytkownik

Post03 maja 2013, 20:30

Ja polecam Wiezien nienawisci ;)

• Reklama

Wróć do „Hobby”