Nie wiem jaka mam karte graficzna, mam duzo plyt ze sterownikami avega do karty graficznej. Juz zainstalowalem nvidia, nvidia control panel, nvidia nView Deskop Menager, i dalej nie mam zainstalowanej karty graficznej

Darom82 pisze:Tez nie wiem jaka mam plyte glowna - nie mam pojecia ;(
Nie wiem jak to sprawdzic ;(
NVIDIA GeForce 6100 nForce 405
NET Framework nie instalowalem i nie wiem czy jest mi potrzebny.
Natomiast service pack 2 okropnie dlugo sie instaluje ;( Nie wiem czy nie bedzie mi mulic kompa.
Zainstalowalem flash playera i juz mi poinstalowal toolbary srabaray rabarbary ;( Jak sie pozbyc tego toolbaru zakichanego ?
I jak sie nazywa ten program do odinstalowywania programow ?
Pytanie teraz, czy service pack 3 nie bedzie mi zamulał komputera, ze przez to komputer bedzie mi wolniej dzialal ? Albo internet wolniej chodzil ?
Klikamy dwukrotnie lewym przyciskiem myszy na zasadzie Ogranicz rezerwowalną przepustowość.
W oknie właściwości będą widoczne trzy opcje Nie skonfigurowano, Włączone oraz Wyłączone. Zaznaczamy opcje Włączone, po czym w polu >Limit przepustowości (%) wpisujemy wartość 0, podobnie jak na poniższym zrzucie. Po zmodyfikowaniu ustawień wybieramy Zastosuj i potwierdzamy OK.
1. Co zrobic jeszcze, zeby podczas uruchamiania sie systemu nie pojawial sie napis na dole ekranu Boot From cd/dvd:
Da sie to wyłączyć ?
Pierwszy sposób -> Reset poprzez wyciągnięcie baterii z płyty głównej.
Trzeci sposób -> Reset poprzez wczytanie fabrycznych (domyślnych) ustawień BIOS-u z poziomu BIOS-u.
Czynność tą wykonujemy gdy komputer jest wyłączony. Należy również odłączyć zasilanie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości