Klilkam na ten program RegDelNull. Pojawia się okno i momentalnie znika.
Czym mam usunąć stpd, żeby autorun zaczął mi działać?

-- 15 sie 2013, 19:18 --
Pomoże ktoś?
Arcadio Morello pisze:Zainstalowałem ten program i co dalej?
Klilkam na ten program RegDelNull. Pojawia się okno i momentalnie znika.
Czym mam usunąć stpd, żeby autorun zaczął mi działać?
-- 15 sie 2013, 19:18 --
Pomoże ktoś?
Using RegDelNull
Usage: regdelnull <path> [-s]
-s Recurse into subkeys.
Here's an example of RegDelNull when used on a system on which the RegHide sample program has created a null-embedded key:
C:\>regdelnull hklm -sRegDelNull v1.10 - Delete Registry keys with embedded Nulls
Copyright (C) 2005-2006 Mark Russinovich
Sysinternals - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Null-embedded key (Nulls are replaced by '*'):
HKLM\SOFTWARE\Systems Internals\Can't touch me!*
Delete (y/n) y
Scan complete.
Arcadio Morello pisze:Ta instrukcja mało wyjaśnia... Kilkam na RegDelNull.exe. Pojawia mi się na sekundę czarne okienko tzw. wiersz poleceń i znika... To co mam zrobić? Uruchomić CMD?
Problem w tym, że w ogóle nie mogę wejść do tego programu... Pierwszy raz jak wszedłem to kliknąłem Accept i tyle.
C:\regdelnull hklm/software/dupastrupatrelemorele -s
Ok. Już mniej więcej wiem. Czyli: D:\regdelnull hklm/software/HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\sptd -s
D:\regdelnull HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\sptd -s
D:\regdelnull HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\sptd
kominekl pisze:D:\regdelnull HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\sptd
Sprawdź, czy teraz możesz usunąć ten wpis za pomocą RegAssasin`a.
Witam. Klucz został usunięty przez program RegAssasin, ale autorun nadal nie działa...
kominekl pisze:Witam. Klucz został usunięty przez program RegAssasin, ale autorun nadal nie działa...
Jaki autorun?
Arcadio Morello pisze:kominekl pisze:Witam. Klucz został usunięty przez program RegAssasin, ale autorun nadal nie działa...
Jaki autorun?
O ten autorun mi chodzi -> problemy/autorun-nie-dziala-prosba-o-pomoc-t24483.html
Arcadio Morello pisze:Witam.
Mam ustawione na "Monituj za każdym razem, aby wybrać akcje". Więc nie wiem w czym tkwi problem... Nie ma Sptd, Alcohol 120% odinstalowany... Co jeszcze może być przyczyną, że autorun mi nie działa? Sprawdzałem autofixem i wszystko jest ok.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości