kominekl pisze:Podałeś mi link do pliku, którego nie ma ? I o tym wiedziałeś ? Nie rozumiem tego ?
No to daj jeszcze innego linka, jak możesz osiągalnego tym razem.
Wrzuciłem tę książkę przed chwilą na serwer u mnie działa. Dam Ci jeszcze jeden, ale nie powinniśmy tego robić, gdyż to niemoralne -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Próbowałem go otworzyć Acrobat Readerem i Foxitem ale pokazują, że plik jest uszkodzony - ten poprzedni jeszcze.
Ale to widać, że coś nie tak z tym plikiem - po pobraniu waga tego pliku jest znacznie mniejsza niż być powinna.
A ty jakim softem go otwierasz ?
Jeśli chodzi o drugi to przyznam, że jestem trochę zmieszany tą sytuacją, bo z jednej strony poleca mi się go, a z drugiej jest ta kwestia praw autorskich. Więc jeśli miałoby to być jakieś naruszenie tych praw to ja wolę zrezygnować z tego.
No dobrze mogę usunąć, ale co wtedy z wszystkim co się na tym koncie znajduje. Zależy mi przecież by to zostało zachowane.
To na czym ci zależy przenieś na pamięć zewnętrzną.
Rozumiem, że mam przenieść całą zawartość folderu tego usuwanego konta tak ? A czy poza tym jeszcze coś ?
Ponadto jeszcze raz zapytam - co zostanie po tym usuniętym koncie, na którym jestem teraz zalogowany ? Nic - po prostu zniknie czy też nastąpi przejście do konta domyślnego usera ?
Jeżeli usunę konto, na którym jestem zalogowany to jak będę mógł założyć nowe ?
Poza tym ja nie chcę tworzyć nowych kont, tylko chcę być na domyślnym koncie usera z prawami administracyjnymi.
No dobrze reset mogę zrobić, ale najpierw wypadałoby wiedzieć z jakiej przyczyny mam go wykonać. Podaj konkrety nie ogólniki.
I powiedz jak wykonać reset krok po kroku.
Przyczyna jest uszkodzenie root`u konta. Nie wiadomo do końca w jakim stopniu to się stało, lecz na pewno się stało. Krok po kroku już wytłumaczyłem. Po prostu usuń konto i utwórz je ponownie. Nie wiesz co zrobić to już my Ci nie pomożemy. Działania, które wykonujemy to już wyższa informatyka, więc jeśli nie wiesz co i jak to najpierw podstawy, dopiero potem więcej. Ja już swoją pracę skończyłem dawno temu. Ponadto wyrażaj się z trochę większym szacunkiem, gdyż nie zamierzam współpracować z niekulturalnymi i aroganckimi ludźmi.
Nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz, że jest jakieś uszkodzenie konta - czy może wyglądu tych wadliwch miniatur, o których ja wspomniałem ? Ja przytoczyłem coś czego nawet sam nie jestem pewien. Poza tym czym by to miało się u mnie jeszcze objawiać to uszkodzenie root-u ?
Mnie się wydaje, że taki a nie inny wygląd tych niektórych miniatur bierze się z kiepskiej jakości własnej tych plików. Tak naprawdę przecież ja niewiele wiem o tych plikach, pochodzą one z innych źródeł, nie do końca wiadomo w jakich warunkach i w jaki sposób zostały one wyedytowane i zgrane.
Taki mam wniosek, no bo przecież jedne pliki o danym rozszerzeniu są poprawne, a nie wiedzieć czemu inne już nie.
Gotów jestem jeszcze raz przeprosić jeśli cię obraziłem - PRZEPRASZAM.
Ale powiedz, w którym miejscu ja wyraziłem się "arogancko" - nie było to moim zamiarem.