Jaki film ostatnio oglądałeś\ oglądałaś?
- LupeR
Myśl jak facet (2012) => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK
- hopmodna
Zawsze śmieszyły mnie komedie z Louisem de Funes, dlatego też bardzo chętnie je oglądam jeśli jest tylko okazja. A ostatnio taka była, obejrzałam sobie z przyjemnością "Zandarm się żeni". Film wprawdzie jest starszawy, ale za to aktor jest jak zwykle super.
- LupeR
Ostatnio na TV oglądałem Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Luis de Funes jest świetny
Byłem w kinie na Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników (3D,napisy),jak komuś się Władca Pierścieni podobał to ten film też z pewnością się spodoba.

Byłem w kinie na Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników (3D,napisy),jak komuś się Władca Pierścieni podobał to ten film też z pewnością się spodoba.
- hopmodna
W ogóle każdy film z Louisem de Funes był i nadal jest świetny. Ostatnio, ponieważ także lubię kryminały,horrory i thrillery - obejrzałam sobie także na kasecie thriller prod.USA pt. "Podejrzana" - Przed swoim domem w samochodzie znajdują zwłoki prawnika,o morderstwo jest podejrzana jego żona , bo...znaleziono u niej pistolet,z którego denat został zastrzelony.Film ciekawy, nawet trzyma w napięciu.
-
Ja ostatnio oglądałem Django niestety brakuje czasu na oglądanie filmów ale się akurat trafiło i muszę powiedzieć że bardzo mi się podobał. Bo z tego co widać ostatnio trudno trafić jakiś dobry film.
- LupeR
Życie Pi => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Dawno żaden film mnie tak nie zaskoczył,świetna opowieść,przeplatana niesamowitymi efektami spotykanymi tylko w filmach przyrodniczych.National Geographic się chowa.
Dawno żaden film mnie tak nie zaskoczył,świetna opowieść,przeplatana niesamowitymi efektami spotykanymi tylko w filmach przyrodniczych.National Geographic się chowa.
- Maverick
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
To już tasiemiec podobnie jak Piła. Pierwsze 3 części były nawet fajne, ale 4 i 5... szkoda gadać.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników - rewelacyjny. Niestety niedługo powstanie remake. Jak widzę takie "niszczenie" klasyków to §5 oraz §6 Regulaminu
Obecnie "poluję" na Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników oraz Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Niestety nigdzie nie mogę znaleźć, przynajmniej tego pierwszego. Devil's gift znalazłem w jakimś serwisie, niestety słaba jakość i wersja ENG. Nigdzie nie ma napisów. Pamiętam że było +/- 10 lat temu na Polsacie, chyba Merlin's shop....
To już tasiemiec podobnie jak Piła. Pierwsze 3 części były nawet fajne, ale 4 i 5... szkoda gadać.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników - rewelacyjny. Niestety niedługo powstanie remake. Jak widzę takie "niszczenie" klasyków to §5 oraz §6 Regulaminu
Obecnie "poluję" na Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników oraz Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Niestety nigdzie nie mogę znaleźć, przynajmniej tego pierwszego. Devil's gift znalazłem w jakimś serwisie, niestety słaba jakość i wersja ENG. Nigdzie nie ma napisów. Pamiętam że było +/- 10 lat temu na Polsacie, chyba Merlin's shop....
- LupeR
Jak dla mnie rewelacyjny film.
Poradnik pozytywnego myślenia => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Poradnik pozytywnego myślenia => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- stukot
Ostatnio po raz kolejny oglądnęłam Szósty zmysł z genialnym Bruce'm Willisem i Haleye'm Joel'em Osmentem. Wprawdzie wiedziałam, jak ów film się kończy, jednak zachwycałam się grą głównych aktorów. W którymś momencie, nie powiem którym, uroniłam nawet łezkę. 

Pozdrawiam, Joanna
Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.
Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.
- LupeR
Szósty zmysł,świetny film.
Ostatnio oglądam same popularnonaukowe filmy o kosmosie,ziemi itp. jeden z nich szczególnie mi się spodobał => "Stworzenie Ziemi".
Ostatnio oglądam same popularnonaukowe filmy o kosmosie,ziemi itp. jeden z nich szczególnie mi się spodobał => "Stworzenie Ziemi".
- kominekl
- Kontaktowanie:
LupeR pisze:Szósty zmysł,świetny film.
Polecam - Jestem Bogiem.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
- LupeR
kominekl pisze:Polecam - Jestem Bogiem
Są dwa o tym tytule,jeśli chodzi o ten z Cooperem i De Niro to rewelacja

A ja dzisiaj oglądałem Atlas chmur,polecam => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- kominekl
- Kontaktowanie:
LupeR pisze:Są dwa o tym tytule,jeśli chodzi o ten z Cooperem i De Niro to rewelacja![]()
Tak jest

Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
-
jaki film oglądam dzisiaj
sami swoi
Ostatnio zmieniony 20 mar 2013, 17:09 przez djarta, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: przeniesiony do działu rozrywka
Powód: przeniesiony do działu rozrywka
- kominekl
- Kontaktowanie:
jaki film oglądam dzisiaj
kozelak@interia.pl pisze:sami swoi
Niezniszczalni.
-
- Reklama