Czy ten symbol ">" też jest tam konieczny ?
To część składowa samej Konsoli. Ty Go nie wpisujesz.
ale nie wiem po czym poznam ?
Po prostu się zakończy. Pojawi się napisik.
- jeśli w trakcie przeprowadzania Konsoli po prostu wyłączą zasilanie - co wtedy się stanie i co robić;
Nie do przewidzenia. Może nastąpić uszkodzenie systemu, ale szanse na to są 0,001%.
- jeśli Konsola nie rozpozna litery dysku napędu, z którego startuje np. D:\ to jakie polecenie wpisać ? Rozumiem ,że MAP ale dokładnie na którym etapie ?
To się nie wydarzy.
- jeśli w pewnej rzadkiej sytuacji opisanej w instrukcji - Konsola nie rozpozna hasła mimo, że jest prawidłowe lub go wcale nie ma to przy działającym systemie rozumiem, że muszę zastosować: to Tylko oczywiście w trybie normalnym ?
Jasne.
Czy w razie jakiegokolwiek blackoutu w trakcie uruchomionej Konsoli, gdy nie będę wiedział co robić to mogę po prostu wpisać EXIT i zastartuje do systemu normalnie, bez żadnych zmian także w BIOS-ie ?
Yhym.
Pytanie dodatkowe tak apropos: czy jeśli chciałbym zainstalować Konsolę jako jedną z opcji startowych to w tym przypadku jest to możliwe, opisane: tutaj, a zwłaszcza to co mnie najbardziej w tym interesuje - czy rzeczywiście z każdym uruchomieniem systemu, będzie się pojawiać taki ekran/opcja startowa do wyboru systemu lub Konsoli odzyskiwania, chyba że zmienię limit czasu wyświetlania lub w ogóle to wyłączę w opcji: Panel sterowania > System > Zaawansowane > Uruchamianie i odzyskiwanie ?
Tak. Instalacja ogólnie jest zbędna tak naprawdę według mnie, aczkolwiek to kwestia wyboru.
Jest jeszcze sprawa ewentualnego backupu dysków C:\ i D:\, a także rejestru, nie wiem jednak czy to jest absolutnie tutaj potrzebne i niezbędne ?
Zbędne.