deFco247 pisze:Wyłącz wszelkie oprogramowanie ochronne.
Otwórz Notatnik i wklej do niego:Plik zapisz jako typ wszystkie pliki pod nazwą plik.bat -> uruchom powstały plik -> restart.net stop winmgmt
CD C:\WINDOWS\system32\WBEM
RD /S /Q Repository
net start winmgmt
Zrobiłem to, z tym że nie jestem pewien czy dobrze. Po uruchomieniu pliku plik.bat otworzył się wiersz polecenia, gdzie na końcu pisało " Czy chcesz kontynuować tę operację T\N ?
Ja nic tam nie wpisywałem, tylko według polecenia włączyłem ponownie komputer. Antywirus i Zaporę oczywiście też wyłączyłem.
Niestety w tych programach do identyfikacji nadal widzę te zaznaczone przeze mnie pozycje. Ale jak mówię nie wiem, czy wszystko wykonałem poprawnie.
Czy zainstalowane jako, że o to pytałeś nie wiem, tam nie ma tego słowa - jest tylko włączony lub aktywny.
Co do Chrome to wykonałem ten reset i naprawę Avasta i restart komputera, lecz w programie nie widzę tam nadal tej wtyczki, a w Chrome > Ustawienia > Narzędzia > Rozszerzenia również nie widzę wtyczki WebRep.
Ale reset to chyba nie to samo co reinstalacja, nieprawdaż ?
To dziwne, bo już parę razy przeinstalowywałem Chrome i nigdy nie było tego problemu, ale tym razem robiłem też optymalizację Autostartu, z usunięciem m.in. także WebRep. Wtyczka ta jednak instaluje się domyślnie.
A niezgodność wersji Chrome, jeśliby to na czym by miała polegać i czym się objawiać ?